Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Erotične fantazije

Erotične fantazije

Moški in ženske imajo zelo podobne fantazije, le da se moški bolj osredotočajo na vizualne in spolne vidike “neosebnih spolnih izpadov”, medtem ko se ženske bolj osredotočajo na romantična čustva, “dinamiko odnosov”, predigro in dotik.

1. Seks z več partnerji: trojke, skupinski seks, orgije

G. Lehmiller pravi, da je po njegovi študiji 89% imelo troje, 74% jih je imelo orgijske fantazije, 61% pa jih je sanjalo o tolpah.

Ni presenetljivo, da moški uživajo v ideji z dvema ženskama in je to ena izmed najbolj priljubljenih fantazij med moškimi. Mnogi moški so navdušeni nad idejo, da bi ga dve ženski zapeljali, ali zgolj z vizualnim dejstvom, kako opazuje dve ženski, ki skupaj seksata, skupaj z njim sredi erotičnega poskusa!

Tudi ženske uživajo v zamisli, da bi bile del trojke. Biti v središču erotične želje je fantazija, ki si jo delijo mnoge ženske. Torej, bolj veselo, kot pravijo!

2. Dinamika moči, nadzor in grob seks

Lehmiller je »ugotovil, da je 93% žensk in 81% moških sanjalo o spolni dominaciji [85], medtem ko je 85% moških in 76% žensk sanjalo o spolni prevladi.«

3. Novost, pustolovščina

Če želite poskusiti nekaj novega v spalnici, ni presenečenje. Konec koncev je seks včasih lahko predvidljiv, zlasti v dolgoročnih odnosih, kjer ves čas počnemo isto stvar.

Tako je lahko preizkušanje različnih načinov seksa, kot so novi spolni položaji, veliko vznemirjenje. Tudi samo spreminjanje sob v hiši, v kateri imate spolne odnose, je lahko zelo spontano in seksi.

Po Lehmillerju je seks v javnosti še ena priljubljena fantazija, pri kateri to fantazijo vzbudi 81% moških in 84% žensk. 

Druge fantazije, ki spadajo pod okrilje novosti in pustolovščin, so bile oralni seks , analni seks in celo preizkušanje nove spolne igrače in nakup Kamagra izdelkov.

4. Intimnost, romantika in strast

Zdi se, da tovrstne fantazije niso brez pomislekov, kot kaže priljubljenost izmišljene romantične industrije. Mislim, kdo si v svojem ljubezenskem življenju ne želi več strasti, romantike in intimnosti? Ja, prosim (jaz)! Tovrstne fantazije so povezane z čustveno in ne s fizično izpolnjenostjo. Lehmiller ugotavlja, da je to osnovna človekova potreba, šele na koncu preživetja!

Pravzaprav, ko naša potreba po pripadnosti ni izpolnjena, se naše fizično zdravje in psihološko počutje poslabšata. In če dlje časa ne izpolnjujemo te potrebe po družbeni povezanosti, bi to lahko imelo posledice tudi za to, kako dolgo živimo. “

Potreba, da se počutimo ljubljeni, cenjeni in zaželeni, je zelo pomembna za naše čustveno počutje.

Fantazije so naravni del spolnosti. Seksi razmišljanje ohranja naš libido pri življenju in vas pripravlja na vroč seks s partnerjem. Zato ne zanemarjajte moči svojih spolnih fantazij.

In zapomni si… Nikomur ni treba vedeti razen tebi! 


OPRAVI NAKUP – GARANTIRAMO ti 100% zadovoljstvo na nakup. V naši spletni lekarni lahko najdete zgolj najbolj prodajane izdelke za boljšo in vzdržljivejšo erekcijo ter izdelke, ki preprečujejo prezgodnji izliv.

Kamagra izdelkiKamagra izdelki