Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Vaje za penis!

Vaje za penis!

Moški trpijo zaradi številnih vrst težav s penisom, vključno z erektilno disfunkcijo in prezgodnjo ejakulacijo. Vendar pa lahko naredite vaje za penis, ki vam lahko pomagajo! Pomembno je tudi spoznavanje lastne moške spolne anatomije in vzburjenosti!

Izvajanje vaj za penis, imenovanih tudi “jelqing” (ali kot jim pravim “sexercis”), ima toliko spolnih in zdravstvenih koristi, ki vključujejo več spolne vzdržljivosti, močnejše erekcije, izboljšane orgazme, proizvodnjo sperme in testosterona.

Vaje za penis 1

Nežno masirajte in potegnite glavico (glavo penisa), ko jo raztegnete navzgor in zadržite štetje 10. Ponovite to počasno nežno raztezanje in držite v položaju navzdol, nato v levo in nazadnje v desno.

Vaje za penis 2

Ponovno držite glavico in potegnite penis stran od telesa. Nato položite palec druge roke na gred, na dnu penisa, in pritisnite s palcem navzdol, medtem ko z drugo roko dvigujete. Zadržite za štetje 10. Ponovite to vajo v desno in levo, tako da postavite palec na nadomestni strani penisa, da ustvarite rahlo napetost. Še naprej se nežno raztezajte – izmenično navzgor, desno in levo, vendar nikoli navzdol.

Vaje za penis 3

Če držite penis nekoliko trdneje, pritisnite kožo nazaj v telo tako, da se dotaknete obeh palcev nad gredjo penisa in preostale prste spodaj za podporo. Pazite, da ne prekinete krvnega obtoka v penisu, zato ne pritiskajte preveč. Držite 10 sekund, nato se sprostite in ponovite. Želite ohraniti neprekinjeno delovanje črpalke. To spolno vajo lahko izvajate tudi v pokončnem položaju.

Vaje za penis 4

Eno roko položite na dno penisa, drugo pa za glavico. Nato nežno raztegnite penis v obe smeri, stran od telesa z roko na glavi in ​​proti roki na dnu penisa. Držite 10 sekund in ponovite še enkrat.

Nakup Kamagra izdelkov

Za dober in zdrav spolni odnos priporočamo zaužitje Kamagra izdelkov. Kamagra vam omogoča kvalitetnejši in boljši spolni odnos. Kamagra vam omogoča trdo in dolgo erekcijo ter vas reši prezgodnjega izliva!


Zakaj kamagra
  • Odpravljajo motnjo erekcije
  • Preprečujejo prezgodnji izliv
  • Povečujejo kakovost spolnih odnosov
  • Omogočajo popestritev spolnih odnosov
  • Omogočajo daljšo in močno erekcijo
  • So naravni afrodizijak
  • Omogočajo intenzivne orgazme


UPORABNIKI O KAMAGRA IZDELKIH

Najin seks je navadno trajal samo 5 minut. Potem sem našla vaše Kamagra šumeče tablete, jih kupila in mu jih nastavila na nočno omarco. Zdaj sem končno spet zadovoljena! Včasih po 2 urah že jaz omagam, on pa še kr bi
Maja

Od kar redno pred seksom vzamem Kamagra tableto, nimam več problemov z mehkim penisom. Najin seks je spet takšen kot v mladih letih. Hvala!
Jože


Kamagra izdelki