Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Najboljše vaje za zdravje in hujšanje

Najboljše vaje za zdravje in hujšanje

Mislite, da bo ena vrsta vadbe zadovoljila vse vaše potrebe? Ti nasveti vam lahko pomagajo sestaviti celovit načrt fitnesa za izboljšanje vašega zdravja in pasu.

Katere vaje so zame najboljše?

Za mnoge od nas, čeprav razumemo, koliko lahko redna vadba izboljša naše duševno in telesno zdravje, je pravi izziv razvoj vadbene rutine, ki se je lahko držimo. Veliko lažje je vstati in se vsak dan gibati, ko dejansko doživite rezultate, ki jih iščete – pa naj bo to prirezovanje pasu, izboljšanje spanja, razpoloženja in energije ali lajšanje simptomov stresa, tesnobe ali depresije.

Ne glede na koristi, ki jih iščete od načrta telesne pripravljenosti – in ne glede na vašo trenutno stopnjo telesne pripravljenosti – je ključ do mešanja različnih vrst telesne dejavnosti. Najučinkovitejši načrti vadbe bi morali vključevati mešanico treh elementov: kardio (ali aerobni) trening, trening moči in vaje za prilagodljivost in ravnotežje. To ne bo le povečalo koristi za zdravje, temveč bo tudi vaše vadbe raznolike in zanimive.

Seveda se lahko vedno prijavite na osebne treninge v telovadnici, na spletu poiščete načrte vadbe ali naložite fitnes aplikacijo, vendar razvoj pravega načrta vadbe ni nujno tako zapleten ali drag. Te preproste smernice vam lahko pomagajo izkoristiti čas in izkoristiti vse koristi za zdravje in hujšanje pri redni vadbi.

Več časa namenite spolnim aktivnostim, z uporabo Kamagra izdelkov bo vaš seks veliko daljši in intenzivnejši!

Zmerna intenzivnost v primerjavi z intenzivno vadbo

Ali je aktivnost nizka, zmerna ali intenzivna, je v veliki meri odvisno od vaše osebne telesne pripravljenosti. Hiter tek, na primer, je lahko nizka intenzivnost za izkušenega športnika, vendar močna intenzivnost za nekoga, ki še nikoli ni telovadil.

Za hitrejše rezultate spreminjajte intenzivnost

Lahko rečemo, da je končni cilj večine ljudi, ki telovadijo, povečati telesno pripravljenost in ob tem porabiti manj časa za vadbo. Medtem ko je večina domnevnih bližnjic preprosto predobra, da bi bila resnična, lahko “intervalni trening”-izbruhi intenzivne intenzivnosti dejavnosti, ki se izmenjujejo z aktivnostjo nižje intenzivnosti-dejansko prinese rezultate.

Ko se na primer ogrejete, namesto da hodite z zmerno intenzivnostjo 30 minut, poskusite z intervalnim treningom 20 minut. Eno minuto hodite z zmerno intenzivnim tempom, nato pa eno minuto tekajte z intenzivnim tempom, nato za minuto nazaj do hitre hoje itd. Ali pa bi lahko menjavali hitro hojo s preskakovanjem vrvi ali izvajanjem sklec.

Izmenjava intenzivnosti na ta način ne prinaša le kardiovaskularnih koristi, ampak vam lahko pomaga, da v krajši čas stisnete boljšo vadbo. Dokler vam je zdravnik dovolil varno vadbo na ta način, vam lahko pomaga tudi znižati krvni tlak, shujšati (zlasti okoli sredine) in ohraniti mišično maso. Intervalni trening je lahko tudi odličen način za spreminjanje vadbe in izzive mišic na nove načine.


OPRAVI NAKUP – GARANTIRAMO ti 100% zadovoljstvo na nakup. V naši spletni lekarni lahko najdete zgolj najbolj prodajane izdelke za boljšo in vzdržljivejšo erekcijo ter izdelke, ki preprečujejo prezgodnji izliv.

Kamagra izdelkiKamagra izdelki