Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Nasveti za vadbo na domu in fitnes: vadba brez telovadnice

Nasveti za vadbo na domu in fitnes: vadba brez telovadnice

Ne glede na to, ali delate doma, potujete ali se distancirate, ni vedno mogoče priti v telovadnico. Toda ti nasveti vam lahko pomagajo ostati aktivni in zdravi ne glede na vaše okoliščine.

Pomembnost ostati aktiven

Ko ste obtičali doma, potujete z delom, na počitnice ali v karanteno, se ni vedno lahko držati vadbene rutine ali ohraniti svojih ciljev glede telesne pripravljenosti. Morda imate le omejen dostop do fitnesa ali pa se težko prilagodite novi rutini. Morda pogrešate druženje v telovadnici, poznavanje plavalnih krogov v vašem lokalnem bazenu ali družabno povezavo med hojo ali pohodništvom s svojo običajno skupino vadbenih prijateljev. Če ste vajeni obiskovati tečaj fitnesa z motivacijskim inštruktorjem, boste morda razočarani tudi nad intenzivnostjo vadbe sami.

Ohranjanje vadbene rutine doma ali v hotelski sobi se lahko zdi bolj kot “treba” kot “želeti”. In ker nas je toliko brez dela in se trenutno finančno borimo, se lahko zdi, da je ohranjanje članstva v telovadnici in ostati aktiven veliko manj prednostna naloga. Vendar pa lahko tudi majhna aktivnost močno vpliva na to, kako dobro razmišljate in se počutite. Dejansko je vadba eno najmočnejših orodij, ki jih imamo za ohranjanje telesnega in duševnega zdravja – in za pobiranje koristi ne potrebujete dostopa do telovadnice ali dragega zdravstvenega kluba.

Vadba lahko pomaga ublažiti depresijo, stres in tesnobo ter pomaga pri obvladovanju kroničnih stanj, kot sta visok krvni tlak in sladkorna bolezen. Z iskanjem novih načinov, kako se premakniti in ostati motiviran, lahko prevzamete svoje razpoloženje in počutje, ohranite občutek nadzora v teh dneh velike negotovosti in ostanete na tekočem s cilji vadbe, tudi če je vaša običajna rutina motena.

Naredite načrt vadbe, ki vas bo motiviral

Načrtovanje je ključno za razvoj in vzdrževanje vadbene rutine. Pri pripravi načrta vadbe upoštevajte morebitne zdravstvene težave, čas, ki ga imate na voljo, ter raven energije in stresa. Mnogi ljudje poročajo, da se v zadnjem času počutijo utrujene od vsega stresa, povezanega s pandemijo, zato, če še vedno žonglirate pri poučevanju svojih otrok in delu doma, ali ste brezposelni in ste zaskrbljeni zaradi financ , to morda ni čas za sprejetje novega izzivalnega načrta fitnesa. .

Ne glede na okoliščine si postavite razumne cilje in se osredotočite na dejavnosti, v katerih uživate. Verjetneje se boste držali načrta vadbe, če začnete z majhnimi, proslavljate svoje uspehe in postopoma gradite.

V svoj dan vnesite več gibanja

Mnogi med nami vse več časa preživimo sedeči – gledamo televizijo, delamo za računalnikom, smo na sestankih Zoom. Toda tudi če delate doma, lahko še vedno najdete načine, kako v svoj dan vključiti več gibanja. Poskusite razmišljati o telesni dejavnosti kot o načinu življenja in ne kot o določenem dogodku. Vstajanje vsakih 30 minut za hitro aktivnost se lahko poveča čez dan.

  • Vključite gospodinjska opravila v svoj čas sedenja: posesajte sobo, očistite umivalnik, opravite nekaj dvoriščnega dela ali obrišite gospodinjske aparate.
  • Med klicem se premikajte, stojite na spletnem sestanku, delajte počepe ali udarce, medtem ko čakate na začetek sestanka, ali pa v času kreditov ali reklamnih odmorov skačete pred televizorjem.
  • Poskusite z “mikrovalovnimi vajami” (kratki gibi gibanja), kot so sklece na pultu, medtem ko čakate, da grelnik vode zavre ali nazdravi.

OPRAVI NAKUP – GARANTIRAMO ti 100% zadovoljstvo na nakup. V naši spletni lekarni lahko najdete zgolj najbolj prodajane izdelke za boljšo in vzdržljivejšo erekcijo ter izdelke, ki preprečujejo prezgodnji izliv.

  •  

Kamagra izdelkiKamagra izdelki