Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Spalne tablete in naravni pripomočki za spanje

Spalne tablete in naravni pripomočki za spanje

Vse, kar morate vedeti o zdravilih za spanje na recept in brez recepta, pa tudi o učinkovitih zdravilih za nespečnost, ki niso v obliki tablet.

Ali so uspavalne tablete ali pripomočki za spanje pravi za vas?

Sredi noči je, vi pa gledate v strop, razmišljate o delu, računih ali otrocih. Ko spanje preprosto ne pride, je skušnjava, da se za olajšanje obrnete na uspavalno tableto ali pripomoček za spanje. In morda ga boste dobili v trenutku. Če pa imate redno težave s spanjem, je to rdeča zastava, da je nekaj narobe. Lahko je nekaj tako preprostega, kot je preveč kofeina ali gledanje televizije, telefona ali drugih zaslonov pozno ponoči. Ali pa je lahko simptom osnovne zdravstvene ali psihološke težave. Karkoli že je, se ne bo ozdravilo s spalnimi tabletami. V najboljšem primeru so uspavalne tablete začasni trak. V najslabšem primeru so zasvojenost, ki lahko dolgoročno poslabša nespečnost.

To ne pomeni, da nikoli ne smete uporabljati zdravil, vendar je pomembno pretehtati koristi in tveganja. Na splošno so uspavalne tablete in pripomočki za spanje najučinkovitejši, če jih uporabljamo zmerno za kratkoročne situacije, na primer potovanje po časovnih pasovih ali okrevanje po medicinskem posegu. Če se odločate, da boste dolgotrajno jemali uspavalne tablete, je najbolje, da jih uporabljate le redko, po potrebi, da se izognete odvisnosti in strpnosti.

Tveganja in stranski učinki uspavalnih tablet

Vse tablete za spanje na recept imajo neželene učinke, ki se razlikujejo glede na določeno zdravilo, odmerek in kako dolgo zdravilo traja v vašem sistemu. Pogosti neželeni učinki vključujejo dolgotrajno zaspanost naslednji dan, glavobol, bolečine v mišicah, zaprtje, suha usta, težave s koncentracijo, omotico, nestabilnost in odbojno nespečnost.

Druga tveganja za uspavalne tablete 

Toleranca na zdravila. Morda boste čez nekaj časa povečali toleranco do pripomočkov za spanje in za njihovo delovanje boste morali vzeti vedno več, kar pa lahko povzroči več stranskih učinkov.

Odvisnost od drog. Morda se boste pri spanju zanašali na uspavalne tablete in brez njih ne boste mogli spati ali pa boste imeli slabši spanec. Zlasti tablete na recept so lahko zelo zasvojene, kar otežuje njihovo prenehanje.

Odtegnitveni simptomi. Če nenadoma prekinite zdravljenje, se lahko pojavijo odtegnitveni simptomi, kot so slabost, znojenje in tresenje.

Interakcije z zdravili. Spalne tablete lahko medsebojno delujejo z drugimi zdravili. To lahko poslabša neželene učinke in je včasih nevarno, zlasti z zdravili proti bolečinam na recept in drugimi pomirjevali.

Povratna nespečnost. Če morate prenehati jemati uspavalne tablete, se lahko včasih nespečnost še poslabša kot prej.

Prikrivanje temeljnega problema. Morda obstaja osnovna zdravstvena ali duševna motnja ali celo motnja spanja , ki povzroča vašo nespečnost, ki je ni mogoče zdraviti s spalnimi tabletami.


OPRAVI NAKUP – GARANTIRAMO ti 100% zadovoljstvo na nakup. V naši spletni lekarni lahko najdete zgolj najbolj prodajane izdelke za boljšo in vzdržljivejšo erekcijo ter izdelke, ki preprečujejo prezgodnji izliv.

Kamagra izdelkiKamagra izdelki